Opel dele
Opel er en tysk bilproducent, som i dag har under amerikanske General Motors. Opel blev grundlagt tilbage i 1962, hvor de startede med at producere symaskiner og cykler. Omkring 35 år efter grundlæggelse kørte den første bil ud af fabrikken. Siden den første bil i 1899 er der kørt mange forskellige modeller af samlebåndet.

Der er mange populær bilmodeller fra Opel, men nogle af de mest ikoniske er Astra, Corsa, Insignia, Vectra og Zafira. Opel Corsa er den ældste af disse modeller, og samtidig den mindste. Den blev lanceret tilbage i 1982, og er klassificeret som en minibil, hvor de andre enten er lille eller stor mellemklasse bil.

For at holde sin bil ordentlig ved lige skal man nogle gange have skiftet nogle forskellige dele på bilen. Her er det vigtigt, at man får et ordentligt produkt, som passer lige nøjagtigt til ens bilmodel og årgang. Derfor er det en rigtig god idé at bruge originale Opel dele. Af denne grund kan man selvfølgelig få specifikke Opel Astra dele, Opel Corsa dele, Opel Insignia dele, Opel Vectra dele og Opel Zafira dele samt dele til mange andre af Opels modeller.