Udstødning

 

En udstødning består af flere forskellige komponenter. Man kan lidt populært sige, at den udstøder stoffer fra forbrændingsmotoren, som gennem en katalysator er blevet mindre skadelige. Uden en ordentlig udstødning vil ens bil udsende rigtig meget forurenet stof, som vil være yderst skadeligt for miljø og mennesker.

Gennem de seneste år har man udviklet rigtig meget på udstødningssystemet for at gøre de udsendte gasser endnu mindre skadelige. I dag har man lavet så gode systemer, at man har formindsket forureningen betydeligt på nye biler. Det er vigtigt, at udstødningen passer perfekt til ens motor, så forureningen bliver mindst mulig.

I forhold til mærkerne indenfor Volkswagen Group, som Volkswagen, Skoda, Seat og Audi, vil man se mange af de samme motorer gå igen, og derfor kan det samme udstødningssystem godt bruges til flere forskellige modeller på tværs af mærkerne. Men i forhold til mærker som Ford, Opel og Mercedes-Benz så er det vigtigt, at man bruger ”de originale” dele, da dette sikre, at bilen ikke mister værdi, samt at udstødningssystemet passer til motoren, så man udleder mindst mulig farlige stoffer og gasser. se oe nummer oversigt : oe 911 - oe 92 - oe  91 - oe 616 - oe 644

Ford Cortina

 

Ford Cortina blev produceret i en årrække på 20 år, nemlig fra 1962 til 1982. Bilen er klassificeret som en stor mellemklassebil, og den kan fås i udgaverne sedan og stationcar, og i nogle lande som coupé utility. De forskellige modeller og generationer kan udstyres med et hav af forskellige benzinmotorer, som er blevet produceret i årets løb. Dertil kan der selvfølgelig tilkøbes ekstraudstyr og reservedele fra et bredt udvalg, som du naturligvis kan se ved hovwdiaudi.