Ford Maverick

 

Ford Maverick blev introduceret for bilmarkedet tilbage i 1993, og den blev produceret helt frem til 2007, hvor den blev afløst af Ford Kuga. Ford Maverick er klassificeret som en kompakt SUV, og den kan fås i modellerne 3- og 5-dørs SUV, hvilket er fælles for de to generationer den er lavet over. Den første generation kan modellen både udstyres med benzin- og dieselmotorer, hvor der til anden generation kun kunne fås benzinmotorer. Dertil kan der købes en del forskellige ekstraudstyr og reservedele, som du kan se hos hovwdiaudi.

Autoreservedele - Skoda reservedele - Autodele - VW autoreservedele - Seat autoreservedele - Audi autoreservedele - OpelAudi - Toyota - Renault- Ford - Autoudstyr - Udstødning - Biler

Ford Probe
Ford Probe  blev produceret i årene fra 1988 til 1997. Modellen findes som sports coupé og hatchback, hvortil man kan få forskellige benzinmotorer, som har forhjulstræk som standardudstyr. Til Ford Probe, som findes i to generation, kan der købes meget forskelligt ekstraudstyr samt en hel del reservedele, som du kan se hos hovwdiaudi, så du får det rigtige med hjem.

Ford Ranger
Ford Ranger er et navn Ford er brugt i mange ås til flere forskellige modeller. Fælles for disse modeller er, at det er pickup trucks. Den Ford Ranger som er i Europa er blevet produceret siden 1998, hvor man er gang med at producere tredje generation. Til de 3 forskellige generationer kan der fås meget forskellige ekstraudstyr samt reservedele, som du selvfølgelig kan se hos hovwdiaudi.

Ford Tourneo
Ford Tourneo er en del af Ford Transit generationerne, som er blevet produceret siden 1965. Ford Tourneo blev dog først introduceret i 1995, men bliver dog stadig produceret i dag. Ford Tourneo kan både fås som pickup, van og minibus, hvortil man selvfølgelig kan få meget forskelligt ekstraudstyr samt reservedele. For finde det helt rigtige for lige netop kan du kontakte hovwdiaudi, og få den ønskede hjælp.