VW Bobbel

Volkswagen er en tysk bilproducent, som i dag er blandt en af de 3 største i verden. Siden VW blev grundlagt tilbage i 1936, er der blevet udviklet og produceret rigtig mange forskellige bilmodeller. De mange forskellige bilmodeller, gør at der findes mange forskellige VW reservedele.

Mellem nogle af de mest populære modeller fra Volkswagen er blandt andet Lupoen, Passaten, Poloen og Touaregen. Disse er fire vidt forskellige biler, i hver deres bilklasse. Hvor Lupoen er en mikrobil, er Touaregen for eksempel en SUV’er.

Den store forskel i bilmodel betyder, at man skal være opmærksom på at få de rigtige reservedele. Derfor kan man selvfølgelig også få VW Lupo reservedele, VW Passat reservedele, VW Polo reservedele og VW Touareg reservedele, så man kan fikse lige præcis ens bil lige meget modellen.

Volkswagen Beetle


Volkswagen Beetle er nok en af de mest ikoniske biler, Volkswagen har skabt, og historien går langt tilbage. Den første Beetle kom på markedet tilbage i 1938 og produktionen fortsatte til 2003. Efter dette blev produktionen sat i bero i kort periode, men den blev dog allerede genoptaget igen i 2011 i en mere moderne form end tidligere. Fælles for de forskellige modeller gennem årene er, at de blandt andet alle sammen er klassificeret som en lille mellemklassebil. Dog kan VW Bobbel både fås som cabriolet og hatchback, samt at man kan få en del forskelligt udstyr til de forskellige modeller afhængigt, hvad man er til. Man kan fx få flere forskellige benzin- og dieselmotorer til modellerne, og der kan jo altid købes noget lækkert ekstraudstyr udover det almindelig tilbehør.