VW T3
Volkswagen Transporter- VW T3 kom på markedet for rigtig mange år siden. Den blev rent faktisk introduceret helt tilbage i 1950, og gør det stadig i dag. I disse dage er man i gang med at producere den femte generation. Fælles for de forskellige generationer er blandt andet, at modellerne er klassificeret som varevogn eller minibus. Til de forskellige modeller kan der fås et stort udvalg af forskelligt ekstratilbehør og reservedele

Volkswagen er en verdenskendt bilproducent, og i dag en af de 3 største i verden. VW blev grundlagt tilbage i 1936, og har gennem årene udviklet mange forskellige modeller til ethvert behov. Deriblandt finder man VW Touran, VW Transporter, VW Bora, VW Fox og VW Up!.

Det giver jo selvfølgelig sig selv, at der til de forskellige bilmodeller tilhører forskellige VW dele. Derfor kan man selvfølgelig også få VW Touran dele, VW Transporter dele, VW Bora dele, VW Fox dele og VW Up! dele. På denne måde er man sikret, at få det helt rigtig produkt til ens bil lige meget model og årgang.